Hävikki

Meidän menut on suunniteltu niin, että jokainen raaka-aine käytetään mahdollisimman tehokkaasti. Mitä vähemmän raaka-aineesta jää jäljelle sitä parempi. Pyrimme käyttämään kaiken –– yrttien varsista tehdään yrttiöljyjä ja -salsaa, vihannesjäämät keitetään liemeksi, kuivahtanut leipä paistetaan krutongeiksi ja sitruunoiden kuorista tehdään suolasitruunoita.

Sisarravintolamme Nolla ja Nolita sijaitsevat aivan lähettyvillä, mikä mahdollistaa ylijäämäraaka-aineiden tehokkaan jakamisen.Keräämme talteen kikherneiden ja oliivien liemet Nollan keittiön hyödynnettäväksi, ja Nolita puolestaan toimittaa meille ylimääräiset leipänsä.

Hävikkimestari-ohjelman avulla pystymme seuraamaan keittiössä syntyvää hävikkiä – pilaantuneista raaka-aineista lautaselle jääneisiin tähteisiin. Kerätyn datan avulla pystymme kehittämään toimintaamme entistä kestävämmäksi.

Cyanotype print of a radish

Syanotypiavedos © József G. Kiss

"*" näyttää pakolliset kentät

Uutiskirje

Tilaa viimeisimmät uutisemme!