Meidän menut on suunniteltu niin, että jokainen raaka-aine käytetään mahdollisimman tehokkaasti. Mitä vähemmän raaka-aineesta jää jäljelle sitä parempi. Pyrimme käyttämään kaiken –– yrttien varsista tehdään yrttiöljyjä ja -salsaa, vihannesjäämät keitetään liemeksi, kuivahtanut leipä paistetaan krutongeiksi ja sitruunoiden kuorista tehdään suolasitruunoita.
Sisarravintolamme Nolla ja Nolita sijaitsevat aivan lähettyvillä, mikä mahdollistaa ylijäämäraaka-aineiden tehokkaan jakamisen.Keräämme talteen kikherneiden ja oliivien liemet Nollan keittiön hyödynnettäväksi, ja Nolita puolestaan toimittaa meille ylimääräiset leipänsä.
Hävikkimestari-ohjelman avulla pystymme seuraamaan keittiössä syntyvää hävikkiä – pilaantuneista raaka-aineista lautaselle jääneisiin tähteisiin. Kerätyn datan avulla pystymme kehittämään toimintaamme entistä kestävämmäksi.