Meidän menut
Lounas
Tarjolla MA-PE 11.30 - 14.30
Viikko 47
- Kolmen ruokalajin lounasmenu (sis. pieni salaatti/keitto, valinnainen pääruoka ja jälkiruoka) 29€
Pääruuat
- Linssikeittoa ja maa-artisokkaa 13,5 €
- Sienipasta ja gorgonzolaa 15 €
- Coq au vin ja perunamuusia 17 €
Jälkiruoka
- Tuulihattuja, suklaakastiketta ja jäätelöä 9 €
Menut
Tarjoillaan vain koko pöytäseurueelle
Menu Elm
46 €
Jaettavat alkuruoat
- Marinoituja oliiveja (v)
- Punajuurta, lehtikaalia ja sitruunaricottaa
- Rapeata maa-artisokkaa, romescoa ja paahdettua mantelia (v)
- Nolitan leipää ja hummusta (v)
Omavalintainen pääruoka
- Osterivinokasvarras, maissia ja vihreää harissaa (v)
- Langoustine- ja maderiisiä sekä sahramia (+8€)
- Villipeuraa, grillattua fenkolia ja punaviinikastiketta (+10€)
Jälkiruoka
- Elmin pannacotta, kirsikkahilloketta ja kaurakeksiä
Á la carte
Alkuun (suosittelemme annoksia jaettavaksi)
- Antipastilajitelma (leikkeleitä, pikkeleitä ja manteleita) 15 €
- Punajuurta, lehtikaalia ja sitruunaricottaa 12 €
- Marinoituja oliiveja (v) 7 €
- Ranskalaisia ja majoneesia suolatusta sitruunasta (v) 9 €
- Rapeata maa-artisokkaa, romescoa ja paahdettua mantelia (v) 12 €
- Luomunautatartar, aiolia ja rapeaa salottisipulia 15 €
- Grillattua mustekalaa, perunaa ja molho verdeä 19 €
- Elmin sinisimpukat valkoviiniliemessä 18 €
- Nolitan leipää ja hummusta (v) 5 €
Pääruoat
- Langoustine- ja maderiisiä sekä sahramia 34 €
- Villipeuraa, grillattua fenkolia ja punaviinikastiketta 38 €
- Osterivinokasvarras, maissia ja vihreää harissaa (v) 26 €
- Gnoccheja ja taleggio-juustoa (pieni / iso) 14 € / 19 €
Jälkiruoat
- Elmin pannacotta, kirsikkahilloketta ja kaurakeksiä 11 €
- Suklaakakkua ja vadelmaa (v) 10 €
- Köyhät ritarit, kermavaahtoa ja hilloa 12 €
- Vaniljajäätelöä ja kinuskikastiketta 9 €
- Juustoa ja Hongola Gårdin hunajaa 9 €
Menus
Elm is showcasing the finest Mediterranean flavors always prioritizing sustainable local ingredients.
Lunch is served during weekdays and our a la carte list and menus are available at all times.
No items found.
Menus
Call us
Reserve