Toimittajat

Sesongin kotimaiset kasvikset ovat meillä aina menun pohja, jonka ympärille annokset suunnitellaan. Suosimme mahdollisimman lähellä ravintolaamme kasvatettuja vihanneksia ja hedelmiä tehden tiiviisti yhteistyötä paikallisten viljelijöiden kanssa löytääksemme tuoreimmat raaka-aineet. Kasvikset kuljetetaan ravintolalle kestolaatikoissa, jotka palautamme viljelijöille uudelleen täytettäviksi.
Käytämme myös etelä-eurooppalaisia raaka-aineita kuten oliiveja, sitruunoita ja appelsiineja, jotka tuovat Välimeren makuja annoksiimme. Näiden raaka-aineiden kohdalla kiinnitämme aivan erityisesti huomiota niiden alkuperään, jotta voimme olla varmoja sekä raaka-aineen laadusta että tuotantoketjun vastuullisuudesta. Seuraamme sesonkia myös ulkomailta tuotujen raaka-aineiden kohdalla –– käyttäen raaka-aineita vain silloin, kun niiden maku on parhaimmillaan.

Majvik farm building sipoo

Kuva © Ella Bruneau

Kalojen ja äyriäisten osalta suosimme suomalaisia järvikaloja sekä vastuullisesti EU:n vesistöissä kalastettuja lajikkeita, kuten ruotsalaisia sinisimpukoita ja portugalilaista mustekalaa. Käytämme vain sertifioituja vaihtoehtoja. Troolattua kalaa emme käytä lainkaan.

Lihamme tulee suomalaisilta pientiloilta – naudanliha Hongola Gårdilta ja Thorsvikista, peura Viltgårdilta. Näin varmistamme tarjoamamme lihan laadun ja vastuullisuuden tukien samalla paikallisten tilojen toimintaa.

Halusimme esitellä sinut muutamalle tuottajalle, joiden kanssa meillä on ilo tehdä töitä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Uutiskirje

Tilaa viimeisimmät uutisemme!